Nu är stormen över

Sjung om studentens lyckliga dag..
Igår alltså

Gårdagen var fullständig med champagnefrukost, klassfika, högtidlig skollunch, avslutningsceremoni, studentutspring, flak, studentmottagning och en heeel natts festande. SÅ NAJS!! Lite pinsamt att få reda på, efter fyra timmars festande, att Jimmy hette Niklas XD hahahahahha
Nejmen brudar, klasskompisar, vänner, familj, underbara människor, jag vill bara tacka er för en underbar oförglömlig dag. Det hade aldrig gått utan er <3


Världens bästa studentskiva

yaaaay fan vad ´najs d va igår.. toppen <3
taack alla underbara IB kompisar för en lyckad skiva!
Vad hände? Vattenkrig m Petter o Carl. Sanna höll ett tal om hur het Rasputin var. En kille dök upp i liksäck. Krister hämnades inte Sofies blöta klänning men räckte henne ett glas med vatten. Meng hade långtråkigt och vek svanar av servetter. Lambo sången kördes ett tjugotal gånger. Fyrverkerier. Anna blev skjuten i huvudet av en pistol. Jag knöt ihop en chihuahua och fick en riktig doggy bag. Vi dansade heeela natten lång. Snackade. Flummade så mycket att en nykter kille blev utslängd. FETT NAJS FEST HAHAHA

Personalen praktiskt taget slängde ut oss till sist.. jo de e sant ^^

I hate to say it, but I am gonna miss IB hahahahah

... Everything´s gonna be allright

Sitter här och tycker att det mesta känns surt just nu... Måste fixa biljetter till skivan.. Mina föräldrar är förbannade över hela grejen men jag skyller inte på någon.. det är bara att bita ihop och... bita ihop!
Hopplektionen med Rajjan gick sådär. Helt ok men fortfarande inte nöjd och jag kan inte sluta grubbla. Rye vågar inte lita på mig alla gånger vilket gör att båda två tvekar. Fan! Vill träna mera mera så att jag kan få till det här någon gång. Men jag kan inte träna Rajjan mer än jag redan gör för då skulle jag bränna ut honom. Unghästen är inte helt fräsch så henne kan jag inte träna heller. Syrrans häst kan jag inte träna hursomhelst.. FAN jag behöver fler hästar!!! hahah..
Ridningen på Solna på lördag blir inte av och jag som hade sett fram emot att rida två lektioner... fan igen.
 Pratade med Charlotte igår, hon gör mig alltid på bra humör. Och sötaste lilla Dylan.. Jag saknar England, Charlotte, Dylan och allihop. Saknar de underbar vackra morgnarna och mysiga ridturerna bland vildhästar. Åka hästlastbil och se Englands alla tävlingsplatser.. Men samtidigt som jag uppskattar Sverige. Här har jag allt serverat med egen gård, träningsmöjligheter, tävlingar, flera egna hästar, mina kompisar, Stockholm, god mat.. Jag slits mellan de här två platserna. Är jag i Sverige vill jag till England och är jag i England vill jag till Sverige.
Fan, en gång till. 


Studentskiva

Fick nyss reda på att jag måste bjuda ett gäng till skivan på lördag... vafan. Jag har inga kompisar jue! Haha nejmen så illa e d väl inte men fatta kort tid jag har på mig :S

Längtar efter studentskivan om den nu blir av.. jag vet inte.
Men jag vet vad dagens vill ha är i alla fall:
- Nya ridstövlar. Mina gamla har jag haft i fem år nu o d e hål i dom..
- Nytt träns. Börjar tröttna på Rajjans träns. Det ser så trist ut. Vill ha en aachen nosgrimma med blingbling på men det finns inte till hästar m så stora huvuden.. ;)
- Städat rum. Mitt rum ser cp ut.
- Färgglada pikétröjor att rida i.
- Ny sladd till min dator som fungerar.


Just typiskt, när exams är över så måste man oroa sig för om skivan blir av. :/

Min världsbild går under(!!!)

H e r r e g u u d ! För ett par dagar sedan snackade jag m sofie o sanna om den där underbara nya låten Mika kommit med, som får mig att höja volymen på bilradion och skråla med. Man blir lycklig av den låten!! Den e underbar.
IGÅR visade det sig att det inte alls är Mikas låt. Chocken kom när jag satt och såg på sommarkrysset... Det är bröderna Rongedals låt!! Trodde jag skulle dö, fan heller att man kan lyssna till en duo som ser ut att höra hemma på maskerad.. Usch. Men det är en himla bra låt..!  :)

Veckan som gick
Måndag Engelska prov. Åkte sedan hem och sov, orkade inte plugga mer. Hängde med till Mustang med Ulmus
Tisdag Spanska prov, pluggade en del biologi
Onsdag Stress panik plugga biologi. Biologi prov
Torsdag Sista biologi provet, yes! Hem o tog hand om alla tre pållarna själv. Phoebe lektion, dressyrlektion m raj o uteritt på ulmus. Underbart <3
Fredag Utsläpp av 19 hästar. Sedan segade hela dagen m min dator o tv:n. Red ut på ulmus m josefine o rajjan
Lördag Ridlektion på Solna. Gick hyfsat. Fikade m gänget o kollade på syrrans lektion, när nektar öste järnet m sara på ryggen ^^ Mockade sedan och segade.
Söndag Idag har jag fikat m Diana, shoppat lite och köpt hästmat. Seeegat igen =) Ska strax mata kaninisarna och sedan till Kista m mamma

Veckan som kommer
Måndag Plugga, rida Rye, festa m sanna :)
Tisdag Dressyrlektion m Rajjan
Onsdag Svenska prov, hopplektion på rye o phoebe om hon är fräsch
Torsdag Sista sista provet :D Rida Phoebe?
Fredag Picknick med klassen på Djurgårn.. haha. Rye får vila.
Lördag Dubbel lektion på Solna. Wiiie! Rida Rajjan.
Söndag Tömkörning x3 för Ove.
Några fler förslag är välkomna :) Festa, ngn?

"I believe in a life after the IB..."

Det har numera blivit mitt motto. Idag blev biologin avklarad, bara svenska kvar.. ska strax ut och RIDA innan jag får abstinens...

Mina planer efter IB:
- Hitta ett jobb och tjäna pengar.
- Rida rida så mycket som möjligt.
- Hänga med mina underbara kompisar.
- Festa :D
- Städa mitt rum (...)
- Fixa o dona i stallet
- Läger i Avesta hos Tusse med alla tre pållarna
- Midsommar är ett frågetecken just nu
- Göteborg med brudarna i augusti :)
- Sova
- Sola
- Skriva på mina idéer
- Så småningom plugga på universitet.

Jag hoppas få mer energi och inspiration i och med att skolan slutar.

Solbränna

tror jag har fått solbränna. Älska solen, avguda solen ^^ Jäkla trist att bara plugga, så trist att jag somnar i böckerna.

Dagens humör: glad och seg
Dagens mående: vet inte hur proven kommer gå den här veckan..
Dagens borde: Plugga biologi främst men även spanska och engelska
Dagens frisyr: tofs, håret e långt nu o d gillar jag ^^
Dagens klädsel: sommarkläder, piratbrallor o linne
Dagens planer: måste förbi granngården o köpa spån och en flughuva till rajjan, sedan fixa allt till rajjan och sedan ska jag o rajjan träna hoppning för eva på solna ikväll. Ser fram emot det!
Dagens materiella vill ha: bra betyg..? flughuva till rajjan som sagt och en shoppinrunda på newyorker vore härligt
Dagens fundering: plugga plugga plugga mer mer mer
Dagens beroende: solen..
Dagens tråkigaste: att jag låser in mig själv o tvingar mig att plugga. Det går inget bra :/
Dagens tidning: snarare biologi böcker..
Dagens låt: magnus uggla, jag tackar dej för låten "24 timmar" :)


EMO vadå?

Sitter nu här o ska ta fram skolböckerna igen.. Skola är så tråkigt, ridning såå mycket roligare.
Mina ben är döda just nu och jag har förjävliga ridsår, men dagens portion ridning var absolut toppen! Först en dressyr/hopplektion på Solna och jag fick rida fina lilla Fanta. En häst som inte är en speciellt vacker häst men jag älskar hennes attityd, hon är väldigt klok och ställer upp för sin ryttare. Men hon är inte jätteutbildad efter ett liv sopm avelssto och trots det gör hon sitt bästa efter sin förmåga. Fanta är en härlig häst. När vi hoppade idag la hon i sin motor och jag kunde ha ett stadigt stöd både i hand och med skänkel. Härligt!!! Hon tyckte hoppning var roligt.

Kom sedan hem och red ut två timmar med Linnea och Charlie och syrran med Ulmus(stavas med ett L inte två som jag sagt tidigare..) hakade på. Det blev mycket ridning som vanligt och Rye var underbar och bjöd framåt. Finaste lilla hästen. Som sagt, jag älskar att rida och möjligheten att sitta på fantastiska hästar gör det inte sämre.

Nu till ämnet EMOs. Igår kom min pappa och frågade mig vad en EMO är (gulligt av honom, eller hur? ^^). Hans definition var "en sådan där som klär sig i sådana där kläder", alltså typ punkare. Jag sade att det inte riktigt stämde utan min bild av en EMO är någon med självmordstankar som skär sig i armarna för uppmärksamhet och är allmänt emotional. Ja typ nåt sånt.
Idag talade jag med min kära syster om detta som ansåg att både pappa och jag hade FEL!!! Hon tycker att EMOs ofta felaktigt kopplas ihop med japansk rock för att de ser likadana ut i sin klädsel men de e inte samma sak. "Man är inte EMO" förklarade min syster. "EMO är en musikstil."

Så nu undrar jag, vad tycker du som läser det här? Vad är en EMO? Finns det ens en definition av detta som ofta används som "skällsord" mot någon??

Lättnad

GUUD trodde aldrig att det skulle gå att pusta ut men faktiskt gick det: MATTEN ÄR AVKLARAD. Jaja, klarad vet jag inte men avbetad iaf ^^
Biology, spanish and english to go, swedish in two weeks.  Just a couple of tests before freedom.

Johan föreslår att bränna matteboken. Jag föreslår att sälja den. Suzy fick choklad av mig idag tack vare hennes hjälp hon gett mig med matten. Utan Suzy o Sofie överlever man inte!!

Vem är denna Suzy? Även kallad Suzanne, Gangsta, Egyptiern och Radwan. Skönaste bruden som finns, lever i Husby (Vi brukar dra till Hashby), snille på det mesta, kan MSN's alla funktioner, hon brukar dras till Visinge.. varför är en hemlighet ^^ Hon är även Mössens bästa  vän, som tackar henne genom att bita Suzy i fingret.. Hihihi.


Headache

Huvudvärk. Ännu ett IB prov avklarat. Håller på att dö. Kan man få garanti på att man klarar IB och får sitt diplom? Svar: Nej.

Åsnan har joinat bloggarnas desperata värld..

Jag veet att jag inte uppdaterat på länge, men här är jag. Fortfarande upptagen med IB, försöker njuta av d fina vädret inomhus med näsan ner i skolböckerna och saknar de evigt långa dagarna i stallet..
*Suck!* Snart är skolan över o då kommer jag ödsla all tid på dessa fyrbenta varelser ^^ Idag blev historia proven avklarade och Rye's sadel är tillfixad hos mustang, eller råttdans som pappa säger: mus-tango.  (????)
Syrrans nyinköp, skimmeln ULLMUS kommer hem idag :D spännande!!

Hihih Sofie, Åsnan, har sin egen blogg!! Hittade följande där som jag nu kopierat:

RANDOM STUFF:
Någon/några som förstår dig : Sofie tror jag.. hehe och rajjan och suzanne  såklart <3
Någon som du längtar efter: vill träffa Charlotte igen, o diana var länge sen ^^
Någon som du hatar: jajamen, jag irriterar mig på flera störande människor.. haha
Vem ringde dej senast: Pappa när han segade i morse.
Vem ringde du senast: Mamma
Har du några kärleksproblem: utan pojkvän så är d svårt att ha d, haha
Har du ätit något idag: pasta nyss
Har du gråtit idag: näää är annars väldigt bra på d
Har du skrattat idag: ja - när jag läste sofies blogg. Tack sofie!

JAG:
Är singel: japp
Saknar någon just nu: ja
Är rädd för att bli övergiven: alltid ^^
Svär ofta: alltid
Sjunger i duschen: aaa och i bilen hihih
Morgonperson: jag slits mellan att lämna sängen och älska vackra morgnar
Är kär i kärleken: vore typiskt mig ^^
Skrattar åt mina egna skämt: försöker låta bli haha
Vill ha barn: Ja bara d e väluppfostrade o rumsrena. de får inte skrika o va jobbiga

HAR DU:
Glasögon/linser: japp
Piercingar: ja  näsa o öron
Syskon: syster o bror
pojk/flickvän: nej
Jobb: öppen för förslag
För många vänner: kan aldrig bli för många
Rymt hemifrån någon gång: aaa när jag var liten. va hemma igen efter 20 minuter HAHAH
Färgat håret: ja flera gånger
Bra självförtroende: ´tvivlar jämnt :)
Sagt "jag älskar dig" till någon : Ja ^^
Varit kär: haha jaaaa
Brutit ett ben någon gång: nope
Ljugit om var jag är för mina föräldrar: vet inte...
Somnat gråtande: jaaa då

BRUKAR DU:
Titta dej själv i spegel: det händer
Ha ångest: alltid
Drömma mardrömmar: haha jaa
Klä dig i svart: hmm sällan
Hata folk : ja som bilisten idag som körde oerhört långsamt framför mig
Lita på folk: jaa blåögd som jag e =)

SISTA PERSONEN SOM:
Sov i din säng: chippen haha
Du delade en dricka med: familjen ^^
Skrek på dig: Syrran
Du fick sms från: sofie
Du senast skrev på msn med: Suzy

RSS 2.0