:)


Jag och Magnus :)

Allt som hänt!

Ojojojoj.. det är hög tid för en uppdatering här på bloggen. Here it comes!


Semester
Jag åkte på semester m Maria, Jen, Madde o Sofie (Sanna & Anna saknades!) till PalmaNova/Magaluf, Mallorca!
Jag sammanfattar veckan med sol, bad, festa, mat o en massa härliga människor! Alla åker dit av samma anledning; att ha kul!

För bilder gå till Jen's blogg: http://ankisidentity.blogspot.com

By the way, Magaluf var fyllt utav kompisgäng, stag and hen parties o alla i matchande outfits! Jag o brudarna körde på kaninöron! Men till nästa gång vill vi också ha fina T-shirts med namn o text. Hittills är några av förslagen:

Maria - "I walk straight with a swagger."
Sofie - "I'm hot but taken."
Jag - "I dance a lot, I laugh a lot, get over here if you´re hot!"

Hästarna
Första av sommarens äventyr börjar nästa vecka, ´hoppmeeting i Älvdalen! Tre dagars hopptävling o alla tre pållarna hänger med. Spännande, roligt och efterlängtat!
Jag börjar ifrågasätta mina förmågor o oförmågor i ridningen, men jag antar att det inte är någon idé att deppa ihop hur som helst. Lika bra att fortsätta jobba ännu hårdare!
Jag kom inte in på hippolog utbildningen, alltså inget Flyinge för mig i höst. Men jag sörjer inte för det; det är flera dörrar öppna just  nu som jag kan välja mellan. Hästar blir det i vilket fall som helst.

Jobbet
Nu är jag tillbaka på jobbet för att jobba en massa luncher tillsammans m Roberto, Anki, Salva, Byron och Alvaro. Dessutom har d börjat 2 nya killar i köket; Basil från Bulgarien o Johan från Frankrike. Jag ser fram emot att jobba i sommar o jag tror vi kommer ha jättekul!


RSS 2.0