Pussycat Dolls - Ett skämt

Nästan hela gänget samlat! Bra snyggare än Pussycat Dolls :D


Om du vill se en komedi roligare än Mr Bean så ska du se Pussycat Dolls på Tv3.. VILKET SKÄMT!! Dom tror dom är så talented fast dom varken kan sjunga eller dansa och blir jätteledsna när ngn kallar dom för amatörer. WANNABES är allt dom är, hur ska dom klara sig i verkligheten? Som t ill exempel hade dom träning på röda mattan, alltså hur man ska posa inför kändisfotografer.. Hallå, snälla vakna någon gång. De blir upprörda av att kallas slampor men de borde egentligen söka jobb på strippklubb. ;P

Komplicerat

Phoebe - min sötaste

Varför måste saker och ting alltid vara komplicerat eller göras komplicerat? Försvinner gamla problem så dyker alltid nya upp :/ I guess that is the meaning with life..

På våran frys sitter en magnet som säger:
"Ingenting är så enkelt att det inte går att göra komplicerat."
Efter ett liv på IB, så vet jag att detta påstående stämmer.

Veckans planering.. :

Måndag: mina pållar, utsläpp i stora stallet, jobba
Tisdag: Lektion för Björn, utsläpp i stora stallet, jobba
Onsdag: Mina pållar, intag i stora stallet, hoppträning
Torsdag: Uteritt med Mié, Jobba
Fredag: Jobba??, Tandläkaren, fixa Rye, Fest
Lördag: Tävling?? Träning?? Blir nog tävling
Söndag: Tävling för Ullebulle

Why must things be difficult

Uschii... allt kan förändras från jättebra till jättedåligt på mindre än två sekunder bara genom att säga fel saker.. Det hände igår. Varför kan jag inte bara hålla käften? Usch. Ett ord kan skada mer än ett knivhugg.

Jag har köpt nytt bett till Rajjan och han är en helt ny häst nu! Han är en vildhäst, jag får knappt stopp på honom.. Hehe. Men jag tycker det bådar gott inför lördag när vi ska tävla på Rosersberg.  :)


England med Rye för ett år sedan.. Minnen

Ullisen


ULMUS
fler bilder kmr snart på de andra <3

Snurrigt värre

Jaha.. När jag äntligen fick tag i Charlotte så kom nästa nyhet. Det är inte engelska National Championships i fälttävlan vi ska på utan bara dressyr. Dessutom var tävlingen flyttad fast samma datum. "Nu är tävlingen närmare" påstod Charlotte. Det visade sig vara falskt.    :S
 Jag kan inte påstå att jag är förvånad. Charlotte är.. inte dålig på att organisera och informera men kanske inte världsbäst på den biten.. hehe.
Mamma blev djupt besviken då hon bokat hotell där tävlingen skulle ha ägt rum. Det var enkelt att avboka men nu måste mamma göra om hela proseduren och ogillar "folk som är dåliga på att planera". Dessutom visade det sig att jag och Charlotte bara skulle vara på tävlingen under lördagen medan mamma och syrran planerat att vara där lördag och söndag. Undrar hur Charlotte tänkt sig allt. Dessutom ska inte Charlotte tävla utan bara kolla på när hennes tränare tävlar.

MED ANDRA ORD ingenting har riktigt blivit som vi tänkt oss. Hmm.. Men jag längtar fortfarande till Charlotte och England och vet att det kommer bli underbart hursomhelst vad som än händer. ^^
I ALLA FALL så har några tjejer som jag förmedlat till Charlotte hört av sig och dom var jätteglada och jättenöjda med jobbet och kommer återvända till Charlotte och tackade mig för all hjälp. Hur kul är det inte att höra det?!


Terroristen

hehe stackars Ulmus som råkade ut för Lollo terrorist igår.. nej så illa var det inte men Ulmus tyckte inte om att behöva vara tvungen att va i nedre stallet innan ridturen. Stackare :)
Ridturen gick bra, Ullis är en så himla mysig häst <3 Rajjan får nya dojjor idag så då är vi fit for fight igen!

På tal om terrorist så påstår min chef att han är en,  i alla fall när han är stressad haha för då är han på oss som jobbar men så illa är det inte om du frågar mig.
Roberto säger att jag kommer hata honom för att han hackar på alla fel jag gör. Sedan får han nog dåligt samvete (haha) så han måste ge mig en kram. Nej men hallå har jag överlevt IB så överlever jag till och med en tsunami. Roberto klarar jag utan problem. Daaa

Vad vill jag göra idag? Slappa, spela Diablo och sola. Ska nog ta en tur i ridhuset med Rajjan när hovis hälsat på. Ikväll blir det att jobba på restaurangen.
Latmasken latar sig vidare nu..

I AM BACK


Hihi.. här ser ni brorsans lilla hund Oliver för ett år sedan.. dom som känner Oliver håller med om att han vuxit och blivit mycket lurvigare men han är fortfarande lika söt <3

Varför tog mitt bloggande slut? Jo jag har varit arbetsnarkoman den här sommaren både på restaurangen och i stallet. Dessutom fungerar inte internet till min dator och pappas dator är sällan ledig.
Förutom jobbande har det blivit mycket ridning, träning och tävling men tyvärr inte så mycket kompisar. Men det kommer nog bli bättre på den fronten. I och med att jag har ett socialt arbete som servitris på restaurangen så är det skönt att ha några timmar för sig själv, dom få timmarna jag lyckas skrapa ihop. För till skillnad från andra så har jag inga sysselsättningsproblem..

Mer om sommarens äventyr kommer jag berätta om men inte just nu. Förutom att Rye har tappat en framsko så är vi i TOPPFORM. Planerar att debutera 110cm i höst och längtar efter att rida hubertusjakt! Jag red Quinto på Solna igår och fan vad bra det gick.. svävar på moln efter den lektionen. Lektionerna på Solna ger ibland mycket mer än vanliga privatlektioner på egen häst. Jag får mycket hjälp av Björn och jag får sitta på alla sorters hästar. Ändå har folk svårt att förstå varför jag rider på ridskola. För mig är det uppenbart.

Snart åker jag till Charlotte i England. Längtar!

PLUS just nu: Mina nya ridstövlar som jag unnat mig.. My preciousss kan inte vara utan dem.. Så underbara!!
MINUS just nu: Att Rye tappat en sko samt att jag är fruktansvärt lat för tillfället.

RSS 2.0